— Popunjavanje usana i bora —

Lepe, negovane, pune i senzualne usne su san svake žene, ali na žalost kako starimo naša koža gubi svoju prirodnu hijaluronsku kiselinu zbog čega usne gube vlažnost i vremenom postaju dehidrirane sa prvim vidljivim borama na njihovoj konturi.

Filerom koji sadrži kombinaciju kros-linkovane hijaluronske kiseline i prirodnog antioksidansa (manitola) postiže se trenutna i krajnje prirodna korekcija u trajanju od 9-12 meseci. Vašim usnama će dati odgovarajuću hidrataciju i prirodni sjaj.

Ovim tretmanom postiže se :

» pojačanje volumena usana
» korekciju disproporcije izmedju gornje i donje usne
» definisanje konture usana
» popunjavanje finih bora iznad gornje usne
» korekciju oblika usana
» hidratacija usana

— BOTULINUM TOXIN(A) —
POPUST 20% NA BOTULINUM TOXIN(A) TRETMAN DO KRAJA APRILA

BOTULINUM TOXIN(A) tretman čela, korena nosa, okoline oko očiju najbolji je način za vraćanje starosti unazad.

Tretman BOTULINUM TOXIN(A) je jedan od najdelotvornijih i najpopularnijih estetskih tretmana za uklanjanje bora na području čela i bora smejalica.

Tretman BOTULINUM TOXIN(A) je siguran i jednostavan nehirurški zahvat kojeg izvodi lekar . Izvodi se tako da se preparat aplikuje pod kožu na mestima gde se bore žele ukloniti ili umanjiti. Tretman je bezbolan i traje svega nekoliko minuta.

Mesta na kojima se najčešće izvodi tretman su bore na čelu, sitne bore sa spoljašnje strane očiju, neravnine na bradi i bore na vratu.

Sem za uklanjanje bora, može se koristiti za smanjivanje znojenja.